donderdag 23 juni 2011

Designer for a day voor Marianne design

Ik ben begonnen met de bladzijdes uit Luca's album wat in het vogelkooitje komt.

Ik had Marianne van Marianne design gemaild dat het me leuk leek om een keertje wat voor haar te maken.  Daarbij verteld dat ik met dit album bezig was en toen kreeg ik dit allerschattigste paradijsvogeltje toegestuurd:Ik heb hem uitgestanst uit wit cardstock, bewerkt met inkt en gebruikt op een clearsheet. Ik vond het het mooist om hem wit te laten omdat ik mijn buikfoto ook grotendeels zwart/wit heb.
Verder op de clearsheet gebruikte materialen zijn papier van magnolia, bloemen, perlen pen, een swirl van strass steentjes, kant en een rand uitgeponst met een pons van martha stewart.
De foto heb ik eerst zwart/wit gemaakt en daarna heb ik de kleur van de roos weer tevoorschijn gehaald.
Op de foto ben ik 36 weken zwanger.
Photobucket

4 opmerkingen:

 1. oohw wat een superleuk stansje zeg!! En een prachtige layout heb je er mee gemaakt. Gaaf die knalrode bloem in de zwartwit foto, springt er extra mooi uit. Prachtige buik had je ook trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige LO heb je gemaakt; die foto is gaaf zo met die rode roos en de rest zwart/wit! Het vogeltje is ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh Marjon wat een prachtige foto!! En idd een mooie buik hihi.... Het lootje als geheel is echt heel mooi geworden, dat vogeltje staat er schattig bij!
  Groetjes,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk als je een berichtje achter laat.
Bedankt daarvoor.