donderdag 2 februari 2012

forever

Het papier komt uit de scrapfeverkit. Ik heb alle randen bewerkt met de distresser en daarna met distressinkt vintage photo
De foto is gemat op het rode cardstock uit de kit. Onder de foto zit een stuk dessinpapier van ongeveer 20 x 20 cm. op het randje van de foto een harten onderlegger wat ik eerst bewerkt heb met distress inkt: barn door.
Het blikken hart heb ik op dessinpapier overgetrokken, 4x naast elkaar waarbij de harten steeds tegen elkaar aankomen. Ik heb het daarna zo uitgeknipt dat je een "slingertje" van 4 harten krijgt die dus aan elkaar vast zitten. Het ene uiteinde heb ik in het blikje vastgeplakt. (nadat ik eerst een stukje lint in het blikje heb vastgemaakt) aan het andere uiteinde heb ik eerst een stukje kant vastgemaakt en het daarna op de het hart op de lay out geplakt.
Je krijgt nu een miniboekje op je lay out.
Het blikje zelf heb ik eerst bewerkt met alcoholinkt.
onder de foto en iets onder het blikje zit een strookje tags, waar je eventueel nog tekst op kunt zetten. Daaronder heb ik de stempel foerier gebruikt. Boven de foto heb ik de sticker met de lovemeter geplakt.
supplies
Papier: crate paper: paper heart collection
maya road tickets
kraft klok
metal heart
prima flowers
gesso
distress inkt
lace


Photobucket

2 opmerkingen:

  1. Leuke layout en leuk gedaan met dat hart.
    groetjes Els

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig idee om in het blikken hartje een miniboekje te maken. Leuke foto ook van jullie drietjes! En gave foto van jullie drietjes.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk als je een berichtje achter laat.
Bedankt daarvoor.